Size nasıl yardımcı olabilirim?
  • Çalışma Saatleri : 09:00 - 21:00

Kendi Kendine Kendinde Kendinle Kalma Yolu

kendinle vakit geçirmek

“İnsan olmaya geldim” çok sevdiğim bir cümle benim. Çünkü insan olmak kolay bir süreç değil. Doğduğumuz gibi olduğumuzu sandığımız fakat yaşadıkça zorluğunun farkına vardığımız bir yolculuk… Bu kendi olma yolculuğunun nasıl olabileceğine birlikte bakalım.

Kendi Olma Yolculuğun…

Kendiliğinizin inşasında malzemeden çalmadıysanız başarabileceğiniz bir şey bu. Öyle karmaşık göründüğüne bakmayın. Çok mu melankolik geldi size? Okuduktan sonra deneyin, siz karar verin karmaşık veya melankolik oluşuna. Hadi bakalım görelim o zaman nasıl olurmuş bu ‘anda kalmak’.

Önce bunun bir süreç olduğunu bilelim, yani bir yol. Başlarda nereye gittiğini bilmediğimiz için çok uzun süren ama sonraları öğrendikçe gözümüz kapalı gidebildiğimiz bir yol. ‘’Ben’’ olmaya izin veren, kendine gitmeye yarayan bir tek başınalık yolu.

Anı tanımlamaya çalışmaktan çok onu yaşamayı gerektiren,

Duyguları konuşmaktan çok onları hissetmeyi öğütleyen,

Aklı bir kenara bırakıp bizi duyulara çağıran bir yol…

Giden geçmişi, gelmemiş geleceği şimdiye taşımayı sağlayan bütüncül bir yol.

Şimdi yola çıkmaya ne dersiniz?

Bireysel Terapi ile ilgili detaylı bilgi için: https://www.senasoysal.com/bireysel-terapi-istanbul/

 

Uzman Klinik Psikolog  Sena Soysal

İstanbul Ataşehir Psikolog

Author: Sena Soysal

Ataşehir Psikolog Sena Soysal; İstanbul anadolu yakasında çalışmalarını sürdüren Klinik Psikolog Sena Soysal, Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle bitirmeye hak kazandı. Klinik Psikoloji yüksek lisans programıyla uzmanlığını tamamladı. Daha fazlası için : Klinik Psikolog Sena Soysal