Hepimiz için çok farklı geçen bir yıl oldu 2020. Varoluşu tehdit eden bir düzlemde geçti çoğu ayımız. 2021’e de böyle giriş yapıyoruz.

Kendi adıma sağlığıma daha çok sahip çıkmayı öğrendiğim bir yılı geride bıraktığımı söyleyebilirim. Dedelerimizden, ninelerimizden sıkça duyduğum “Her şeyin başı sağlık” cümlesinin ne bilgece olduğunu iyice anlıyor, hissediyorum artık.

Yeni yıldan umudum sevdiklerimin eksilmemesi hayatımdan. Dilerim eksilmez, çoğalırız, keyif ve neşeyle geçiririz gelecek yılı.

Her yıl kendi içimde yaptığım bir “eskiyle vedalaşma yeniyle buluşma” rutinim var. Eğer sen de eski yılda neler yaşadığına yakından bakmak istersen bu haritayı kullanabilirsin.

Harita için; https://www.senasoysal.com/blog/eskiyle-vedalasirken-yeniyi-kucaklamak-yeni-yil/

Hepimize güzellikler getir 2021!

İstanbul Ataşehir Psikolog

Klinik Psikolog Sena Soysal

Author: Sena Soysal

Ataşehir Psikolog Sena Soysal; İstanbul anadolu yakasında çalışmalarını sürdüren Klinik Psikolog Sena Soysal, Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle bitirmeye hak kazandı. Klinik Psikoloji yüksek lisans programıyla uzmanlığını tamamladı. Daha fazlası için : Klinik Psikolog Sena Soysal