Size nasıl yardımcı olabilirim?
  • Çalışma Saatleri : 09:00 - 21:00

Marc Levy- Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey

birbirimize söyleyemediğimiz onca şey marc levy

Bu hafta Ne Okudum’da Marc Levy’nin Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey kitabı var. Kitap boyunca Fransız romancının akıp giden kurgusuyla birlikteyiz.

Kitap bir baba kız ilişkisini baskın olarak işliyor ancak yanı sıra dostluk, aşk, pişmanlık konularını da ele alıyor. Çok akıcı br kitap olduğundan okuması oldukça hızlı ve keyifli.

Heyecanı bve temposu yüksek bir roman arıyorsanız ve zihniniz de ağır okumalardan yorulduysa bu kitap seçimi rahatlatıcı olacaktır.

İşte kitaptan birkaç alıntı:

“Tanımadığın birine içini açmak, bir yakınına açılmaya benzemez, gerçeği geri dönüşsüz kılmaz, bilmezden gelerek yok edebileceğin bir kendini bırakıştır…”

“Varacağı yeri bilmezse hayatta yol alırken zorlanır insan.”

“Hafıza tuhaf bir sanatçıdır, hayatın renklerini yeniden çizer, yalnızca en güzel çizgileri, heyecan verici eğrileri korumak için vasat olanı siler.”

İyi okumalar…

Klinik Psikolog Sena Soysal

İstanbul Ataşehir Psikolog

Author: Sena Soysal

Ataşehir Psikolog Sena Soysal; İstanbul anadolu yakasında çalışmalarını sürdüren Klinik Psikolog Sena Soysal, Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle bitirmeye hak kazandı. Klinik Psikoloji yüksek lisans programıyla uzmanlığını tamamladı. Daha fazlası için : Klinik Psikolog Sena Soysal