Size nasıl yardımcı olabilirim?
  • Çalışma Saatleri : 09:00 - 21:00

Paulo Coelho- Okçu’nun Yolu

Paulo-coelho-okcunun-yolu

Ne Okudum’un yeni konuğu Brezilyalı romancı Paulo Coelho. Coelho’nun son kitabı Okçu’nun Yolu olimpiyat şampiyonu milli sporcumuz Mete Gazoz’a adandı.

Öncelikle çok kolay okunabilir bir eser. Kitap okçuluğa dairmiş gibi görünen ancak hayata dair notlarla ve illüstrasyonlarla ilerliyor.

Kitabı okumak için ilgi alanınızın okçuluk olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Okçuluk öğretisi ile temellendirilen ancak hayatın bütününde uygulanabilir olan aforizmalar çeşitli erdemleri anlayabilmek için bir köprü olarak kullanılmış.

Sizi zorlamayacak ve kolay okuyabileceğiniz bir kitap arıyorsanız Okçu’nın Yolu tam size göre.

Yazıyı kitaptan bir alıntı ile bitireceğim.

“Hedefine bakınca gördüğün tek şey o olmasın, etrafındakileri de gör, çünkü ok, yaydan çıktığı anda, rüzgar, ağırlık, mesafe gibi senin hesaba katmadığın etkenlerle karşılaşacaktır.”

Klinik Psikolog Sena Soysal

İstanbul Ataşehir Psikolog

Author: Sena Soysal

Ataşehir Psikolog Sena Soysal; İstanbul anadolu yakasında çalışmalarını sürdüren Klinik Psikolog Sena Soysal, Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle bitirmeye hak kazandı. Klinik Psikoloji yüksek lisans programıyla uzmanlığını tamamladı. Daha fazlası için : Klinik Psikolog Sena Soysal